Expertise

Expertise bij aansprakelijkheids- en letselschades
Ook door toedoen van iemand anders kun je als particulier of ondernemer te maken krijgen met schades. In het gunstigste geval is het slechts materiële schade. In het ergste geval is er ook sprake van persoonlijk letsel. Je gaat de tegenpartij aansprakelijk stellen en wilt een eerlijke schadevergoeding. Als risico- en schade-expert help ik je om dat voor elkaar te krijgen. 

Aansprakelijkheidsschade
In geval van schade is het altijd de verzekeraar vs. jou. En dat is bij voorbaat al een ongelijke strijd. Gelukkig kun je mij direct inschakelen als jou privé of zakelijk schade wordt toegebracht. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsongeval of verkeersongeluk.   

“In de jungle van regels en procedures, laat ik je door de bomen het bos weer zien.”  

Ik begeleid je van begin tot eind in het traject dat je ingaat bij je verzekeraar. Ik regel de aansprakelijkheidsstelling voor je en draag zorg voor alle communicatie (mondeling én schriftelijk) met de betrokken partijen. Ziet jouw verzekeraar het anders en is de schadevergoeding die een schade-expert voorstelt in mijn en jouw ogen te laag? Ik ga door tot het tegendeel is bewezen. In dat geval wordt ook mijn factuur door de verzekeraar vergoed.

Letselschade 
Is er sprake van persoonlijk letsel, dan is het sowieso verstandig om direct de hulp van een expert in te schakelen. Vaak ben je er zelf na een ongeval ook niet toe in staat. Bovendien zijn de procedures dusdanig ingewikkeld, dat het je ontzettend veel tijd kost. En veel geld, als je het niet op de juiste manier aanpakt. Bij letselschadetrajecten vertrouw ik blind op de kennis en ervaring van een aantal gerenommeerde letselschade-experts en -advocaten uit mijn netwerk.