Gezonde portie positief wantrouwen

Sinds 1984 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Ik heb vertrouwen in verzekeraars, maar altijd vanuit een gezonde portie positief wantrouwen. Ik weet hoe schade-experts werken en denken. Voor hun is een schade altijd rationeel, uitgedrukt in euro’s. Als contra-expert zie ik dagelijks de emoties achter een schade. Vanuit dat perspectief en de belangen van mijn klant, wil ik dat een schade eerlijk wordt afgehandeld.

"Ik ben al meer dan 35 jaar actief als risico- en verzekeringsadviseur."

Een zes is niet voldoende

Roep je mijn hulp in als contra-expert of expert, dan weet je één ding zeker: je bent geen dossierstuk, maar krijgt de persoonlijke aandacht die je verdient. Ongeacht de grootte van je schade en ongeacht of je als particulier of als ondernemer naar mij toekomt.


Als door een schade je wereld opeens op zijn kop staat, is het soms lastig om je hoofd erbij te houden. Ik heb er begrip voor. En geduld. Het enige dat voor mij telt is de kwaliteit van het eindresultaat. Ik ga door totdat de maximaal haalbare schadevergoeding voor jou binnen bereik komt. De weg ernaartoe vind ik minder belangrijk

Vee-expert

Ik heb gestudeerd aan de Hogere Agrarische School (HAS) en me in de jaren na mijn opleiding verder ontwikkeld tot agrarisch specialist bij Interpolis en gedetacheerd als vee-expert bij het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. In deze nichemarkt word ik nog altijd veelvuldig ingeschakeld als contra-expert voor het afhandelen van veeschades.